Impresszum

 

Az MMM adatbázis fejlesztője és működtetője a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) Monitoring Központja.

Kérjük, hogy az adatbázissal kapcsolatban felmerülő problémákkal és kérdésekkel forduljanak munkatársainkhoz, a monitoring@mme.hu e-mail címen!

Az MME Monitoring Központ információs honlapját itt érheti el: Madárszámlálók >>

 


 

Az adatbázis adminisztrátorai:

Nagy Károly (Monitoring Központ vezető)

Csibrány Balázs (természetvédelmi munkatárs)

 

Tervező és programozó:

Nagy Károly és Kecskés Zsolt

 


 

MME Monitoring Központ

Nyíregyháza Sóstói u. 31/B., Nyíregyházi Főiskola B épület / 312

Postacím: 4402 Nyíregyháza Pf. 16.

Mobil: +36 30 9066285

E-mail: monitoring@mme.hu

 


 

Regisztráció
 
  • Az adatbázis egyes részei csak regisztrált felhasználók számára elérhetőek.
  • Ha fel szeretné tölteni adatait, akkor be kell lépnie! Ha korábban már regisztrált az MME Monitoring Központ valamelyik adatbázisában, akkor nincs más teendője, mint megadni a felhasználói nevét és a jelszavát a BELÉPÉS oldalon.
  • Ha még nem regisztrált, akkor ezt megteheti itt: REGISZTRÁCIÓ
  • Kérjük, hogy az MME Monitoring Központ adatbázisaiba történő regisztráció során a valós nevét adja meg! A feltételezhetően becenevet vagy álnevet használók adatait az adminisztrátorok felszólítás nélkül törlik.
  • Amennyiben Ön az általunk üzemeltetett honlapokon kitölti a regisztrációs űrlapunkat, ennek során személyes adatait részünkre átadja. Adatkezelésünk kizárólag az Ön önkéntesen adott adatain és azok kezeléséhez való hozzájárulásán alapul. Az MME Monitoring Központ az adatkezeléssel kapcsolatos tevékenysége során az MME Adatkezelési tájékoztatójában leírtak szerint jár el.
 

 
Feltöltött adatok
 
  • A feltöltött adatok az adatközlő szellemi tulajdonát képezik, de az MME Monitoring Központja felhasználja azokat a madárfajok fészkelő állományait és azok változásait vizsgáló éves vagy hosszabb időszakokat átívelő elemzésekhez és jelentésekhez. Az MME Monitoring Központja az adatokat átadhatja a következő szervezetek és adatbázisok részére, azok régiós vagy országos természetvédelmi munkájának elősegítésére: MME szervezeti egységeiNemzeti Parkok igazgatóságaiTermészetvédelmi Információs Rendszer
  • Az adatbázis adminisztrátorai bármely feltöltött adat hibáinak módosítását vagy adat törlését elvégezhetik, ha azt indokoltnak tartják. 
  • A feltöltött adatok pontosságáért az MME Monitoring Központja nem vállal felelősséget, de törekszik az adatbázis adatainak ellenőrzésére, s a hibás adatok eltávolítására.